Even voorstellen

Het is 2003, via een advertentie op de kabelkrant kom ik er achter dat familie Kanger op zoek is naar een weekend/vakantie hulp bij de kaasboerderij.
Ik wist niet wat ik ervan kon verwachten maar het leek me erg leuk. Ik ben direct op mijn fietsje gesprongen om te ‘solliciteren’. Dat weekend daarop kon ik direct beginnen, niet wetende dat ik tien jaar later hier nog steeds met veel passie, liefde en plezier zou werken.

Maar dan samen met Siplonia, mijn vriendin. Haar leer ik kennen in 2007, en het is liefde op het eerste gezicht. Siplonia is een vrouw met een passie om met mensen te werken en mensen te helpen. Haar hart ligt bij de gehandicaptenzorg waar ze werkzaam is voordat ons grote avontuur begon.
Toen ik erachter kwam dat de familie Kanger er mee op zou houden, kon ik me niet voorstellen dat ik hier misschien straks niet meer zou werken, en dat zelfs de kans bestond dat de kaasboerderij van het eiland zou verdwijnen. Het is mijn lust en mijn leven. Samen met Siplonia is het gelukt om dit prachtige bedrijf van familie Kanger over te nemen, en voort te zetten met even veel liefde en passie als mijn voorgangers.

Tot ziens bij kaasboerderij Ameland.

Vriendelijk groet,

Robert van der Meulen & Siplonia Vaas

One Comment Add yours

 1. Marije Heitlager says:

  Beste Lezer,

  Is er volgende week ook een rondleiding over kaasmaken? Ik weet dat die er in de zomer soms zijn, volgende week zijn we op Ameland vandaar de vraag.
  ik hoor het graag.
  MvG
  Marije Heitlager

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s