Specialiteiten ingekocht

Extra belegen koeienkaas met een honingkorst • Heerlijke volle kaas met kristal welke nog aan het mes kleeft van romigheid. Door de honingkorst heeft deze na 9 maanden rijping een structuur van extra belegen kaas maar een heerlijke zachte smaak.

Belegen koeienkaas gewassen met whisky en maple sirup • Door deze wassing krijgt de zeer romige kaas een zoete licht houtige ondertoon.

Sambal kaas, voor echte kerels en stoere vrouwen • Deze kaas is scherp, gewoon goed scherp! Heerlijk bij de borrel, want er moet af en toe geblust worden, maar ook geweldig om geraspt over nacho’s te laten smelten

Groene pesto kaas • Ja u leest het goed, groene pesto, hij is door en door groen door toevoeging van kleurstof uit spinazie, een jonge kaas met de herkenbare smaak van groene pesto, compleet met toevoeging van pijnboompitten

Rode pesto • Zo groen dat de groene pesto is, zo rood is de rode pesto, licht pittig is deze jonge kaas met toevoeging van kleurstof uit rode biet. Smaakmakers: zongedroogde tomaatjes, knoflook, pijnboompitjes en kruiden.

Bospaddenstoel • Een jonge kaas met Bospaddestoel en wilde kastanje! Heerlijke aardse tonen met een romige structuur

Pompoenpit • Een jonge kaas met pompoenpit en wortel, deze jong belegen kaas is licht zoet door de wortel en heeft een heerlijke bite door de pompoenpitten

Tynjetaler • In Tynje staan 2 kaasboerderijen, boerderij de Gelder maakt een variant op de emmentaler, genaamd de tynjetaler, compleet met grote gaten en herkenbare zoete smaak

Riperkrite • Ook afkomstig uit Tynje, maar dan van boerderij de Deelen. Deze volle kruidenkaas word gemaakt met knoflook, bieslook en ui, en een aantal geheime ingrediënten, weet jij ze te ontdekken?

Bestel online!

Advertisements